Adrian McAllister

Elf gun adept

Description:

Snabb, smidig och vältränad vapenfreak.

Bio:

- Uppvuxen i slummiga downtown, blev utslängd av sina föräldrar när han var liten, bodde på gatan en tid och lärde sig hur hänsynslöst det livet är.
- Ingen skolutbildning, han var där ibland men har aldrig haft ro att sitta ner och studera.
- Fosterhem hos Delilah Jones, en överarbetat orkiska som uppfostrade en hord av mer eller mindre laglydiga ungdomar. De lärde sig vad som var moraliskt rätt/fel även om det inte alltid följde lagen.
- Har suttit på juvenile detention för en del mindre brott i sin ungdom, ffa slagsmål och småstölder
- Awakening: Blev tränad av Niel Fisher, en ex-corp magician som nu driver en mindre kriminell organisation
- Har fortfarande en del skuld till Niel
- Rastlös, attityden är hans stora problem. Han känner att han är på väg någonstans.
- Han har ett par stora hobbies, parcour i slumkvarterens ruiner, skytte mot alla möjliga mål och att slåss i närstrid. Han är överraskande stark för sin spensliga alvkropp.
- Han har ett gyllene leende som han tar fram ibland, ffa då det finns tjejer inblandade.

Mike Crowell – En skön snubbe som kan sitta en hel dag och läsa en bok. Jävligt imponerande. Pålitlig och lite tråkig (vill aldrig med ut o springa på stan) men en sann vän. Att han sedan kan få bilar att dansa fram i trafiken är bara lite bonus på kakan.
Angela “Angel” Johnson – En cool tjej. Hon hade nån tidigare pojkvän som var en skitstövel men inte mer än att jag kunde spöa honom. Man behandlar inte tjejer som den killen gör! Det gäller att ta det lite försiktigt med Angel för hon kan lätt bryta dig på mitten om hon blir arg.
Tim Sinclair – Gammal räv som är svår att veta var man har. Ibland dyker han inte upp när han har lovat men när han kommer så är han med dig till 100%. Verkar känna folk lite överallt och fixar fram bra jobb även om de ibland spårar ur…

Adrian McAllister

Chicago by Night karl_vestin ulrik_lauren